Det perfekte deltidsjob

Jagten efter et deltidsjob kan være svær for folk, der samtidig går i skole eller på universitetet. I løbet af skoleåret har mange studerende svært ved at få deres arbejdskalender til at passe sammen med skoleskemaet, og i løbet af sommerferien er det ofte begrænset hvor mange deltidsjob, der er at vælge mellem. 

Med FETCH er der nu en mulighed for dem, der ønsker den fleksibilitet og frihed, som normale deltidsjobs i butikker og på restauranter ikke giver. Tilmeld dig FETCH og bliv din egen chef i dag - så kan du snart arbejde, når du har lyst.

Fleksibilitet og frihed

Med FETCH skal du ikke arbejde efter et skema eller på bestemte tidspunkter. Hvis du er studerende i København, har du måske forelæsning hver mandag og onsdag morgen fra 08.00 til 10.30 efterfulgt af tre timers pause, inden du igen skal til forelæsning kl 14.00. Om tirsdagen og torsdagen har du derimod først forelæsning kl 09.00, og direkte derefter skal du videre til seminar, som slutter kl 15.00. Om aftenen skal du lave gruppearbejde, som skal fremlægges fredag formiddag. 
Det kan være svært at planlægge et job rundt om sådan et skema, men med FETCH kan du fylde hullerne ud ved at tjene penge på din cykel. Du bestemmer, hvornår du starter, og hvornår du slutter igen. 

FETCH giver dig også muligheden for at justere og ændre din arbejdsuge, hvis der pludselig er for meget at læse. Så når eksamen nærmer sig, og du mangler at læse et halvt pensum op, så bestemmer du selv, hvor meget tid du har til at arbejde. Der er ingen chef, du skal tage hensyn til udover dig selv, og du har fri, når du har lyst. 
- Og når sommeren kommer efter eksaminer, og du ikke vil spilde tiden på at søge et sommerjob, så tilmeld dig FETCH. Så kan du begynde at arbejde - og tjene penge til de sene sommeraftener - lige med det samme. 

FETCH i København

Det er nemt at tjene penge med FETCH i København. Som FETCH bud skal du blot hente kundens varer i en dagligvarebutik nær dig og cykle dem hjem til ham eller hende. Varerne er betalt og udvalgt, så du blot skal hente dem i butikken og cykle afsted.
Jo flere ordrer du leverer, jo flere penge tjener du, og jo bedre service du yder, jo større chance er der for, at du får en god rating af kunden. Med gode ratings sikrer du dig flest mulige ordrer og flest mulige penge i lommen. 
Infrastrukturen i København gør det nemt at komme hurtigt og sikkert frem på cykel, og hvis du ikke kan finde vej, så kan du bruge vejvisningen i FETCH Bike app'en hele vejen. Så nemt er det! 

Er du klar til at tjene penge mens du passer en travl hverdag? Så tilmeld dig FETCH nu og få et job hvor du bestemmer.