FETCH er i gang!

FETCH er i gang!

Efter mere end et års hårdt arbejde er FETCH nu klar til download i AppStore, så du som bruger kan få dine varer leveret hurtigt og nemt af private cykelbude i København. Første fase foregår på Østerbro i København med Irma, men vi tilføjer hele tiden nye butikker og områder, så du snart kan få alle dine dagligvarer leveret på minutter, ligegyldigt hvor i København du er! 

Det perfekte deltidsjob

Det perfekte deltidsjob

Jagten efter et deltidsjob kan være svær for folk, der samtidig går i skole eller på universitetet. I løbet af skoleåret har mange studerende svært ved at få deres arbejdskalender til at passe sammen med skoleskemaet, og i løbet af sommerferien er det ofte begrænset hvor mange deltidsjob, der er at vælge mellem. 

Med FETCH er der nu en mulighed for dem, der ønsker den fleksibilitet og frihed, som normale deltidsjobs i butikker og på restauranter ikke giver. Tilmeld dig FETCH og bliv din egen chef i dag - så kan du snart arbejde, når du har lyst. Læs mere her... 

En levering med FETCH

En levering med FETCH

Sidder du nogensinde derhjemme og mangler en liter mælk, et rugbrød eller en flaske vin? Måske har du haft en travl dag og ikke nået at købe ind til aftensmaden? Eller vil du have morgenbrød søndag morgen, uden at træde ud af dit nattøj?
Med FETCH kan du nu bestille de varer på din mobiltelefon, og få dem leveret indenfor få minutter. Det er slut med at stå i kø og slut med lang ventetid på din mad.
Men hvordan fungerer det? Vi har lavet et kort eksempel, så du ved, hvad det vil sige at bruge FETCH. Læs mere her...