FETCH er i gang!


Efter mere end et års hårdt arbejde er FETCH nu klar til download i AppStore, så du som bruger kan få dine varer leveret hurtigt og nemt af private cykelbude i København. Første fase foregår på Østerbro i København med Irma, men vi tilføjer hele tiden nye butikker og områder, så du snart kan få alle dine dagligvarer leveret på minutter, ligegyldigt hvor i København du er! 
 

Hvad tilbyder FETCH?

Vi har hos FETCH brugt lang tid på at finde ud af, hvad man som forbruger i København mangler, når der skal købes ind. Mens udvalget i Købehavn er stort, og økologi og kvalitet ofte er nemt tilgængeligt, så tager indkøbene lang tid, og de leveringsmuligheder der er i dag, er enten dyre, langsomme, uoverskuelige eller en kombination deraf.  

Derfor har vi hos FETCH udviklet en løsning der tilgodeser brugeren, ved at tilbyde billig, hurtig og enkel levering i København med private cykelbude.
Vi fokuserer på at indgå partnerskaber med nøje udvalgte butikker du kender i forvejen, og som tilbyder en bred vifte af de kvalitetsvarer, du bruger til dagligt.

Dette udvalg har vi pakket sammen på en overskuelig og nem måde, som gør din indkøbsoplevelse så hurtig og smertefri som muligt. Det eneste du skal gøre er at vælge varerne i app’en, bekræfte din lokation og læne dig tilbage – dit private cykelbud klarer resten.
 

Hvordan gør man?

Vores app ”FETCH user” er tilgængelig til download i AppStore, hvor du kan hente den gratis. Efter du har oprettet dig som bruger i app’en, er du klar til at bestille dine varer, når det passer dig.
Lige nu leverer FETCH Irma-varer på Østerbro i København, men vi følger hele tiden op med nye butikker og nye områder i København, så du snart kan få leveret alt det du mangler, lige meget hvor i København du befinder dig.

 

Cykelbudene

Hos FETCH tror vi ikke på langsom levering med biler i København, når folk på cykel til dagligt dækker mange flere kilometer på kortere tid i byen.
Derfor kan alle private mennesker med en cykel i København tilmelde sig som Fetchr hos os, og komme i gang med at levere dagligvarer i København med det samme.

Som Fetchr skal du ikke lægge penge ud, bruge dit eget kort, eller overføre penge til nogen. Alt betaling mellem brugeren og butikken foregår gennem app’en, så du som Fetchr blot skal hente posen med varer i butikken, og afleverer dem hos kunden i nærheden.
App’en guider dig selvfølgelig hele vejen til butikken, og fra butikken til kunden.

Som Fetchr bestemmer du selv hvornår du arbejder, så du kan vælge at arbejde hele dagen, mellem forelæsninger, efter skole eller tidligt om morgenen. Det eneste du skal bruge er din smartphone og din cykel.


Vi glæder os meget til at levere varer ud til hele København, og vi håber, at I vil få glæde af at bruge FETCH. Har I forslag til forbedringer til FETCH, eller mangler dine yndlingsvarer i app'en, så skriv endelig til os! Vi arbejder konstant på at forbedre servicen.