Instant levering

Slut med lang ventetid på din mad og dine dagligvarer. Slut med besværlige bestillinger. FETCH giver dig nem, hurtig og billig levering. 

Hurtigt ude af døren

Vi gider ikke stå i kø. Flere ordrer over disken i butikken og hurtigere til kunden. Det skaber værdi for både kunde og kurér. 

 
 
 

Vi er grønne indeni

Profilen er grøn. Brug din overskydende tid, hop på cyklen og tjen nemme penge. Det er slut med langsom levering med bil i byen. 

Bliv din egen chef

Arbejdstid. Sted. Løn. Som FETCH kurér bestemmer du selv. Bliv din egen chef og arbejd så meget eller så lidt, som du har lyst til. On-demand. 

 
 
reading.png
 

Find svar på de mest almindelige spørgsmål nedenfor og lær mere om FETCH.
Finder du ikke det du søger, er du altid velkommen til at kontakte os - vi sidder klar til at hjælpe dig med at komme igang med FETCH. 

 
 
 

+ Hvordan kontakter jeg FETCH?

Du kan altid ringe til FETCH på tlf. 004520501014, eller skrive til os her på siden under "Kontakt". Vi glæder os til at høre fra dig!

+ Hvordan tilmelder jeg mig?

Du kan tilmelde dig FETCH som både kunde og kurér her på siden. Du skal blot udfylde formlen på "BLIV BETA KUNDE" eller "BLIV BETA KURÉR".

+ Hvordan bestiller jeg varer med FETCH?

Bestillingen med FETCH er nemt. I app'en finder du de varer du mangler, trykker bestil, og læner dig tilbage. Dit private cykelbud bringer dine varer til dig på få minutter, og betalingen sker i app'en.

+ Hvad vil det sige at være kurér på FETCH?

Som kurér arbejder du, når du har lyst. Du skal blot gå online i vores kurér app, så bliver du automatisk tildelt leveringer i dit område. I butikken henter du blot varerne, som er betalt på forhånd, og leverer dem til kunden.

+ Er der et minimum for hvor meget man kan bestille?

Nej. Du bestiller det du mangler, når du mangler det.

+ Hvem kan blive kurér på FETCH?

Alle over 16 år kan bruge deres cykel til at levere varer på FETCH.

+ Er man ansat som kurér på FETCH?

Nej. Fetch er blot en markedsplads, du har adgang til. Dvs. du arbejder freelance på platformen.

+ Koster varerne det samme i appén, som de gør i butikken?

Ja. Vi henter altid de nyeste priser fra butikkerne, så du betaler det samme for dine varer, som du ville have gjort i butikken.